pühapäev, 12. oktoober 2014

Bikedream 2014

Kaunil sügispäeval järjekordne Bikedream, stardi kohaks Valgehobusemäe, tiimiks "Turistid", tiimikaaslased Viljar ja Raigo.
Plaan oli teha korralik rattasõit koos hea navigeerimisega, sest kaardilugejaid oli meil tiimis 2, Viljar oli rattavedur.
15 min enne starti antud kaardile joonistasime enamiku punkte peale, mõned pikemad edasi tagasi sõidud välistasime, tundus täitsa reaaliseeritav teekond olevat.
Startsime suht taga otsast, vaikselt pressisime ette poole, sest oli karta järjekorda esimeses punktis ja nii oligi: ca minuti seisime punkti võtmise järjekorras. Edaspidi võtsime punkte ida poolt, siis Jäneda kandist, seejärel põhja poolt raudteed Aegviidu metsades ja lõpuks lääne poolt tagasi alla finishi suunas.
Metsateed ja mäed küpsetasid Raigot ja liikumiskiirus hakkas võistluse teises pooles langema, selle võrra oli minul ja Viljaril aega nautida Kõrvemaa ilusat sügisest loodust.
Üheks pikemaks ja ebameeldivamaks lõiguks oli punktist 47 minek 49 suunas. Ka kaardi järgi oli näha, et teekond pole rattaga sõidetav, läbisime sead lõiku 15 minutit. Millised oleksid olnud altervantiivid? Ka praegu laua taga istudes midagi väga head välja ei mõtle, teised lehndused oleksid tähendanud pikka ringi sõitu, mis oleks lisanud kilomeetreid, kuid ajaliselt jäänud vist samaks.
Tulemuseks oli 26 punkti, koht 44.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar